Showroom

Warmteshop Veurne

Showroom bezoeken

Infrarood verwarming kopen doe je rechtstreeks bij Warmteshop Veurne.  In onze showroom kan je zelf de infrarood warmte ervaren en de verschillende modellen zien en voelen.

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. We vertellen je graag meer over onze duurzame infrarood producten. Neem daarom vandaag nog contact op of vraag een offerte aan. 

De infrarood verwarming van Warmteshop Veurne koop je tevens eenvoudig online via onze website en bij onze webshops. In onze webwinkel staat alle informatie beschreven. De verschillende modellen, het vermogen (aantal watt) en specificaties. Liever een bezoek aan de showroom, bekijk de openingsuren of maak een afspraak. 

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming winkel

Warmteshop Veurne staat voor duurzaamheid, service en kwaliteit. Wij zijn al decennia lang gespecialiseerd in infrarood verwarming voor binnen en buiten gebruik. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige en kwaliteit infrarood producten en toebehoren. 

Wil je meer informatie ontvangen over onze IR verwarming? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter via het contact formulier. 

Warmteshop Veurne

Slableedstraat 13
8630 Veurne
Tel.:058 59 49 44
E-mail: info@devektro.be

Openingsuren Showroom

Maandag – 08:00 tot 17:00 uur
Dinsdag – 08:00 tot 17:00 uur
Woensdag – 08:00 tot 17:00 uur
Donderdag – 08:00 tot 17:00 uur
Vrijdag – 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag – Gesloten

Onze krachtpunten

– Een doorgedreven klantvriendelijkheid
– Enthousiast en vastberaden verkoopteam
– Continue stock van al onze gangbare producten
– Marketing ondersteuning naar onze dealers

Voordelen infrarood verwarming

– Zuinig verwarming systeem
– Overal toepasbaar en te integreren
– Modern en stijlvol
– Geurloos en geluidloos
– Geen slijtage en lange levensduur.
– Flexibel en verplaatsbaar
– 100% veilig en gezonde warmte
– Milieuvriendelijk, geen CO2 uitstoot
– Geen luchtcirculatie, gunstig voor astmapatiënten

warmteshop veurne

Kenmerken infrarood panelen

Infrarood verwarming Veurne is dé Warmteshop waar je duurzame en energie zuinige infrarood panelen koopt. Je huis, kantoor of bedrijfspand verwarmen met infrarood panelen is een efficiënte en duurzame manier. Je bespaart hiermee jaarlijks vele euro’s op de stookkosten.

Met de elektrische infrarood panelen in je woning of kantoor ben je bovendien niet meer afhankelijk van de alsmaar schaarser en duurder wordende fossiele brandstoffen. Uiteindelijk wil je het warm hebben en niet te veel betalen voor de warmte. Dan kies je voor de infrarood panelen van Warmteshop infrarood verwarming Veurne. Duurzaam, efficiënt en zuinig dat is waar infrarood warmte voor staat. 

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte